لبیک یا رسول الله

تبیین شخصیت رسول اکرم (ص) و با آرزوی افزایش معرفت و عشق به ایشان و...

لبیک یا رسول الله

تبیین شخصیت رسول اکرم (ص) و با آرزوی افزایش معرفت و عشق به ایشان و...

عیدمبعث

اِی مُسَلمان ؛ فَخر اِئله پیغَمبَروندور  مُصطَفی

عیدِ مَبعَثدور بوگون مَبعوث اولوب اول مُقتَدا

یوزایگیرمی دورت مین ایچره اولدی خَتمُ الاَنبیا

روشَن اولدی نورِ حَقلَن ناگَهان غارِ حَرا

جَبرئیلی یوللایوبدی ذاتِ حَیِّ کِبریا

تا نبوَّت خَلعَتین پیغَمبَره اِئتسون عَطا

قیل تأَمُّل اِی مُسَلمان کیمدی گور پیغَمبَرون

مَظهَرِ خِلقَتدی پیغَمبَر ؛ اولوبدور رَهبَرون

qurantv.ir

ادامه مطلب ...

مقام پیامبر نزدخداوند

خدای متعال در قرآن کریم پیامبر خود را با چهار صفت بسیار مهم به مردم معرفی می‌کند:

"لقد جائَکم رَسولٌ مِن انفسِکم عَزیزٌ عَلیهِ مَا عَنِتمْ حَرِیصٌ عَلیکم بالمُؤمِنِین رَوُفٌ رَحیم"(توبه/128)

- مردمی است: چون از مردم است به همه دردها و مشکلات آنان آشنا است؛ " مِنْ اَنفُسِکم"

- دلسوز است: از هر گونه ناراحتی و رنج و زیان مردم سخت ناراحت می‌شود؛ "عَزیزعلیه مَا عَنتم"

ادامه مطلب ...

ایام وسنین عمر شریف پیامبر

مـورّخـیـن گـفـتـه انـد کـه شـش هـزار و صـد و شـصـت و سـه سـال 6163 بـعـد از هُبوط آدم علیه السّلام ولادت با سعادت حضرت خاتم النبیین صلى اللّه عـلیـه و آله و سلّم واقع شد و در 6169 وفات حضرت آمنه ـ رضى اللّه عنها ـ واقع شـد. هـمـانـا چون حضرت محمّد صلى اللّه علیه و آله و سلّم شش ساله شد آمنه به نزدیک عـبـدالمـطـلب آمـد و گـفت: خالان من (1) از بنى عدى بن النّجارند و در مدینه سـکـونـت دارنـد اگر اجازت رود بدان اراضى شوم و ایشان را پرسشى کنم و محمّد صلى اللّه عـلیـه

ادامه مطلب ...

رسالت پیامبر

آغاز رسالت و دعوت
پیغمبر اکرم (ص) در غار حراء بود که فرمان رسالت و دعوت را از جانب خدای متعال دریافت داشت و برای نخستین بار، سوره علق (اقرأ) بر وی نازل شد و آن حضرت، رهسپار منزل گردید و ماموریت خود را به علی علیه السلام و همسر گرامی خود خدیجه کبری اطلاع داد و آن ها ایمان آورده، به افتخار سبقت در اسلام نایل شدند. پیغمبر اکرم در آغازکار، ماموریت نداشت که به دعوت عمومی خود علنا ادامه دهد و تنها از کسانی که امید پذیرش داشت، دعوت می فرمود و بدین ترتیب عده ای اسلام آورده بودند.  

ادامه مطلب ...

معجزه پیامبر

معجزه پیامبر اسلام

«وَیَقُولُ الَّذِیْنَ کَفَرُوا لَولا أُنْزِلَ عَلَیْهِ آیَةٌ مِن رَّبِّهِ إِنَّما أَنْتَ مُنْذِرٌ وَلِکُلِّ قَوْمٍ هَادٍ؛
افراد کافر مى‏گویند که چرا براى او از طرف پروردگار نشانه‏اى (معجزه‏اى) نازل نمى‏گردد. (آنان بدانند) که تو فقط بیم دهنده‏اى و براى هر گروهى راهنما وجود دارد».

ادامه مطلب ...

تولدوکودکی پیامبر

شاید یکى از پراختلاف‏ترین مسایل تاریخ زندگانى پیغمبر اسلام اختلاف موجود در تاریخ ولادت آن بزرگوار باشد که اگر کسى بخواهد همه اقوال را در این باره جمع‏ آورى کند به بیش از بیست قول مى‏رسد.

عموم سیره نویسان اتفاق دارند که،تولد پیامبر گرامى در عام الفیل،در سال 570 میلادى بوده است.زیرا آن حضرت به طور قطع،در سال 632 میلادى درگذشته است،و سن مبارک او 62 تا 63 بوده است.بنابراین،ولادت او در حدود 570 میلادى خواهد بود.

اکثر محدثان و مورخان بر این قول اتفاق دارند که تولد پیامبر،در

ادامه مطلب ...

معراج پیامبر

درباره معراج :

در سالهای آغازین بعثت رسول خدا و در همان زمان که اسلام، آرام آرام در شهر مکه رونق می گرفت، معراج رسول خدا انجام گرفت.

جبرئیل که از سوی خدا آمده بود، با پیامبر همراه شد تا در یک شب، از مسجدالحرام به مسجد اقصی در بیت المقدس رفته و سپس از آن محل به آسمانها صعود کند.

پیامبر (ص) در آن شب، آثار عظمت خداوند را در پهنه ی آسمان مشاهده کرد و همان شب به مکه بازگشت و همه ی این ماجرا، که داستانی فوق العاده شگرف و شگفت انگیز داشت، به اعجاز و لطف خداوند امکان یافت.

در دو سوره از سوره های قرآن مجید به معراج پیامبر (ص) اشاره شده است و صدها حدیث و روایت معتبر که در کتابهای علمی اسلامی ضبط شده است، نکته هایی بسیار جالب و شنیدنی از معراج رسول خدا را بازگو می کند.

پیامبر (ص) پس از بازگشت از این سفر اسرارآمیز، گوشه ای از حوادث و مناظر شگفت انگیری را که دیده است، برای مردم نقل می کند و بعد نیز، به هر مناسبتی که شایسته می بیند، بعضی دیگر از ماجراهای معراج را فاش می سازد.

درباره ی معراج و اعتبار آن نزد مسلمانان، جای هیچ انکار و تردیدی وجود ندارد. امام صادق (ع) درباره ی اهمیت معراج می فرماید:

«کسی که سه چیز را منکر شود، از شیعیان ما نیست: معراج پیامبر، سوال در قبر و شفاعت را.»

و امام رضا (ع) نیز در همین باره می فرماید:

«کسی که به معراج پیامبر ایمان نیاورد، رسالت و پیغمبری او را انکار کرده است.»

ادامه مطلب ...

ولادت با سعادت پیامبر(ص)

بـدان که مشهور بین علماى امامیّه آن است که ولادت با سعادت آن حضرت در هفدهم ماه ربیع الا وّل بـوده و عـلامـه مـجـلسـى رحـمـه اللّه نـقل اجماع بر آن فرموده و اکثر علماء سنّت در دوازدهـم مـاه مـذکـور ذکـر نموده اند.(1) و شیخ کلینى (2) و بعض افـاضـل عـلمـاى شیعه نیز اختیار این قول فرموده اند. و شیخ ما علامه نورى ـ طابَ ثراه ـ رسـاله اى در ایـن بـاب نوشته موسوم به (میزان السّماء در تعیین مولد خاتم الانبیاء)، طالبین به آنجا رجوع نمایند.
و نـیـز مـشهور آن است که ولادت آن حضرت نزدیک طلوع صبح جمعه آن روزبوده در سالى کـه اصـحـاب فـیـل، فـیـل آوردنـد بـراى خـراب کـردن کـعـبـه

ادامه مطلب ...

پیامبر(ص) از زبان علی(ع)

آنچه در پی می‌آید، نگاهی به زندگانی پیامبر گرامی اسلام ـ صلّى اللّه علیه و آله و سلّم ـ از زبان امام علی - علیه‌السلام - می‌باشد که به گفته خود حضرت همواره پس از رحلت پیامبر در عزای او به سر مى‏برد.

ادامه مطلب ...

ماه مجلس

ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد دل رمیده ما را انیس و مونس شد

نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مساءله آموز صد مدرس شد

ویژگی انبیاء الهی ، فضیلت و پاکی درون و ارتباط وحیانی آنها با خالق یکتا است . مردان بزرگی که در تاریخ پرچم نبوت را برافراشتند ، در زندگی به صداقت و راستی شهرت داشتند و همه ، آنها را به پاکدامنی و امانت می شناختند .

ادامه مطلب ...

احسان و بخشش

qurantv.ir
روزى بادیه نشینى نزد امام حسین علیه السلام آمد و گفت :
روزى از جدت ، رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم شنیدم که فرمود: حاجات خود را یا از عرب شریف و یا مولاى کریم و یا حامل قرآن و یا شخص گشاده رو بخواهید. و شما عرب بوده و کرامت سیرت شما و قرآن بین شما نازل شده است و پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم فرمود که هرگاه بخواهیم به او نظر کنیم ، به حسن و حسین بنگریم .
در اینحال وقتى امام حسین علیه السلام از حاجت و مشکلش پرسید، او نیازش را روى زمین نوشت و حضرت فرمود:

ادامه مطلب ...

معرفی کتابهایی در وصف پیامبر اسلام(3)

روزشمار پیامبر اعظم (ص)

منبع:http://www.tdfs.ac.ir/reshteha/electronic/electronic/MOHAMMAD/l1.htm

محتواى این روز شمار که با همکارى جمعى از فضلا و اندیشمندان حوزه علمیه قم تدوین و به مناسبت سال پیامبر اعظم (ص) منتشر گردیده است .
.شامل موارد ذیل میباشد :

1- احادیث نبوى در هر روز که در پاره اى از ایام ، انتخاب و استخراج موضوع حدیث ، متناسب با مناسبت قمرى و یا شمسى همانروز مى باشد.

2- استخراج ایام قمرى مرتبط با پیامبر اعظم (ص) و توضیح واقعه مربوط به آن روز.

3- سیره ، ادعیه و وصایاى پیامبر اعظم (ص)

4- کتابشناسى کتب منتشر شده در خصوص پیامبر اعظم (ص) .

5- اشعار و مدایح حضرت رسول ، بر گرفته از دیوان هاى مختلف شعر.

در پایان این روز شمار جدول نمایه هاى موضوعى - لفظى احادیث و نیز فهرست منابع کتب مورد استفاده ، در دسترس قرار گرفته است.

اخلاق محمدی

اخلاق محمدی کتابی است که به جلوه هایی از اخلاق فردی و اجتماعی و عبادی پیامبر اعظم (ص) بر اساس انچه که در کتب معتبر شیعه وسنی امده است پرداخته تا خواننده را با الگو ی انسان کامل یعنی پیامبر اعظم (ص) بیشتر اشنا نماید . نویسنده آن آقای سید حسین تقوی و ناشر ان بنیاد پژوهشهای علمی فرهنگی نورالاصفیاء میباشد.

الگوی برتر

الگوی برتر کتابی است که در رابطه با شیوه ی مبارزه ی پیامبر اعظم (ص) با مفاسد اجتماعی پرداخته است. نویسنده این کتاب آقای محمد رضا تویسرکانی و ناشر آن انتشارات آرام دل میباشد.

معجزات پیامبر اکرم(ص)

کتاب معجزات پیامبر اکرم (ص) یکصد و سی معجزه از معجزات پیامبر اکرم(ص) را به نقل از منابع مختلف تقدیم خوانندگان میکند.نویسنده این کتاب آقای سید رمضانعلی حسینی ملایری و ناشر آن مؤسسه مکتب اهلبیت (ع) میباشد.

رمز اشک

رمز اشک کتابی است که در مورد اشک های پیامبر اعظم (ص) نوشته شده و نویسنده در ان وارد زندگی پر فیض پیامبر شده و به یکی از رفتارهای عملی او به نام " اشک "که امر طبیعی در نهاد بشر است مجدانه تحقیق نموده و بیش از نود مورد پیام الهام بخش از اشکها و ناله های ان حضرت را برای خوانندگان محترم جمع اوری کرده . نویسنده کتاب اقای مهدی احمدی و ناشر آن انتشارات سید جمال الدین اسد ابادی میباشد

محمد

محمد صلی الله علیه و آله و سلم ، زندگینامه پیامبر اسلا م صلی الله علیه و آله و سلم
نویسنده: کارن آرمسترانگ

ادامه مطلب ...

والپیپر حضرت محمد(ص)

wallpaper

والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم

والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم

والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -3 والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -2  

والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم

والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم
ابعاد (768*1024) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -6 ابعاد (768*1024) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -5
والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم
ابعاد (768*1024) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -9 ابعاد (768*1024) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -8
والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم والپیپر مذهبی ، والپیپر اهل بیت ، والپیپرحضرت محمد مصطفی ، والپیپر پیامبر اعظم ، والپیپر پیامبر اکرم
ابعاد (600*800) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -12 ابعاد (900*1200) - والپیپر مذهبی حضرت محمد (ص) -11

 

ادامه مطلب ...

مسابقه خوشنویسی

 

qurantv.ir

 

 

 

 

 

 داستان پیامبر(ص) و مسابقه خوشنویسی بین امام حسن (ع) وامام حسین (ع)

روزى امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام در حال خوشنویسى بودند که درصدد انتخاب خط برتر بر آمدند؛ از اینرو نزد مادر بزرگوارشان آمدند و لیکن از آنجا که فاطمه زهراء علیها السلام نخواست یکى از ایشان دل آزرده شود، هر دو را نزد پدر

ادامه مطلب ...

معرفی کتابهایی در وصف پیامبر اسلام(2)

سنن النبی

سنن النبی کتابی است از حضرت استاد علامه طباطبائی(ره) در رابطه با آداب و سنن رسول خدا (ص) که توسط اقای حسین استادولی ترجمه شده و انتشارات پیام ازادی انرا منتشر کرده است.

نهج الفصاحه

نهج الفصاحه نام اثری است جامع و ارزشمند از اقای ابوالقاسم پاینده که شامل سخنان و خطبه های رسول مکرم اسلام (ص) است و ناشر ان انتشارات سروش میباشد .

معجزات و مقامات عرفانی حضرت محمد (ص)

کتاب معجزات و مقامات عرفانی حضرت محمد (ص) در باره فضائل و معجزات بی حد حضرت نبی اکرم (ص) است که کار تالیف انرا اقای سید علی حسینی قمی به انجام رسانده وانتشارات نبوغ به چاپ رسانده است.

ادامه مطلب ...

احادیث نبوی

پیامبر صلى‏ الله‏ علیه ‏و‏آله : لَمّا خَلَقَ اللّه‏ُ المَعیشَةَ جَعَلَ البَرَکاتِ فِى الحَرثِ وَ الغَنَمِ؛
چون خداوند، وسایل زندگى مردم را آفرید، برکت‏ها را در کشاورزى و گوسفنددارى قرار داد.
کنزالعمّال، ح 9354

ادامه مطلب ...

امام حسین (ع) از منظر حضرت پیامبر(ص)

 qurantv.ir

به مناسبت ماه محرم وایام تاسوعا و عاشورای حسینی

 

منبع:

 http://rasolollahtv.ir/nread.aspx?id=1317&part=news 

 

 حضرت رسول(ص) به مناسبت‌های مختلف در سخنانی  همه مردم را به مقام و جایگاه اهل بیت(ع) خصوصا امام حسن(ع) و امام  حسین(ع) آشنا می‌کردند و از مردم خواستند که آنها را حفظ کنند.        

ادامه مطلب ...

شعرترکی

نور حق ایسته‌دیکی عاله‌مه تابان اوْلسۇن
گتدی پئیغه‌مبه‌ری دۆنیایه، چێراغان اوْلسۇن



آلتێ مین آیه‌نی اوراد ائیله‌سین ازبه‌رده‌ن
درس ناخوانده گلیب حافیظ-ی-قورآن اوْلسۇن



بیلمیره‌م درس اوْخۇیۇب هانسێ دبیریستاندا
هانسێ دانیشکه‌ده یا هانسێ دبیستان اوْلسۇن

ادامه مطلب ...